YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Buster Keaton - Hirtehinen DVD

Keaton, Buster

Buster Keaton oli teatterin lapsitähti ja siirtyi sieltä elokuvien pariin vuonna 1917. Hänen ensiesiintymisensä valkokankaalla tapahtui Roscoe Arbucklen filmissä Teurastaja (The Butcher Boy). Kolmen vuoden kuluttua ensimmäisestä roolistaan Buster oli jo tunnettu komediatähti Yhdysvalloissa.

1. Hirtehinen/Convict 13 (1920)

Buster on golfaamassa kun hän menettää tajuntansa karanneen golfpallon iskusta. Karannut vanki löytää tajuttomana makaavan Busterin ja vaihtaa vaatteet hänen kanssa. Busterin herätessä, hän huomaa olevansa vankilassa uhkanaan hirttotuomio.

2. Henkivartija/The High Sign (1921)

Buster heitetään ulos junasta. Hän saa sattumalta töitä huvipuistosta ampumakojun pitäjänä. Ampumakojun omistaa paikallinen gangsteri, jonka pitäisi päästää päiviltä rikas liikemies. Buster päätyy suojelemaan liikemiestä ja hänen kaunista tytärtään gangsteria vastaan.

3. Mielikuvitusta ja todellisuutta/Daydreams (1922)

Buster haluaa tehdä vaikutuksen rakastamansa tytön isään. Hän lähtee etsimään töitä kaupungista. Kirjeissään hän kertoo tytölle erilaisista toinen toistaan upeammista töistä mitä on tehnyt. Tietenkin nämä kaikki ovat vain hänen omaa mielikuvitustaan ja todellisuus on jotain aivan muuta.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415995376
Ilmestymisvuosi: 1920
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.