Walley of The Wolves - Iraq
Ei saatavilla

Walley of The Wolves - Iraq

Akar, Serdar; Sentürk, Sadullah

Sodassa kuin sodassa on aina vähintään kaksi puolta. On voittajat ja häviäjät, hyökkäys ja puolustus. On sankarit ja viholliset, pelastajat ja uhrit, "hyvä" ja "paha". Usein sodan tarina ja vaiheet kantautuvat maailmalle voittajan kertomuksiin ja tekoihin perustuen. Mutta myös vastapuolueella on tarinansa kerrottavana, kolikolla on aina kaksi puolta joista molemmilla on sama arvo.

Valley of the Wolves : Iraq, on provosoiva, rohkea ja ainutlaatuinen elokuva Persianlahden sodasta, Operaatio "Desert Storm":sta - Aavikkomyskystä, liittoutuneiden vastapuolen silmin. Valley of the Wolves on yksi kalleimmista Turkissa tuotetuista elokuvista koskaan, ja ehdottomasti maan kaikkien aikojen eniten kansainvälistä kohua aiheuttanut tuotanto. Se lietsoi valtaisan pahennuksen ja vastalauseiden ryöpyn Saksassa, Yhdysvalloissa ja Englannissa - Persianlahden sodan suurimpien liittolaisten, ns. hyvien keskuudessa. Sodan kulusta, tapahtumista ja vaikutuksista, islamilaisen maailman silmin näyttämää elokuvaa, ei toivottu yleiseen levitykseen kyseisissä maissa, joissa haluttiin säilyttää sodan yksikasvoinen illuusio. 

Valley of the Wolves on realistinen, jännittävä, rankka ja totuutta omalta osaltaan valottava kuvaus Persianlahden sodasta vihollisen puolelta - kuvaa taisteluista, joissa miekalla on aina kaksi terää.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548467917
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.