Verirahat
Ei saatavilla

Verirahat

Frankenheimer, John

1945. Syvälle unohdettuina Berliinin palavien raunioiden alla, kolme kenraalia muodostaa salaisen ryhmän. Syyllisyyden painamina he allekirjoittavat asiakirjan, jonka sisältö antaa mahdollisuuden korjata natsipuolueen aiheuttamia tuhoja.
40 vuotta myöhemmin pahaa-aavistamaton liikemies Noel Holcroft (Michael Caine) saa puhelinsoiton lakimieheltä, joka paljastaa, että hänellä on giganttinen 4,5 miljardin dollarin perintö odottamassa. Noel on vahvasti sitä mieltä, että hän käyttää rahat oikeisiin tarkoitusperiin, mutta niin suuri summa herättää myös pahat voimat henkiin.
Yhtäkkiä hän löytää itsensä mukaanvedettynä petolliseen salaliittoon, jossa asianomaisilla ei ole minkäänlaisia inhimillisiä otteita käytössään. He haluavat hinnalla millä hyvänsä päästä käsiksi natsiperintöön ja käyttää sen heidän ikuiseen unelmaansa - perustaakseen Neljännen Valtakunnan.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548537610
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: DVD
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.