Blastfighter
Ei saatavilla

Blastfighter

Bava, Lamberto

On kulunut kahdeksan vuotta siitä, kun entinen poliisi, Jake "Tiger" Sharp, otti oikeuden omiin käsiinsä kostaakseen vaimonsa murhan. Rauhallisen elämän kaipuu saa Sharpin muuttamaan vanhoille kotikonnuille. Mutta erämaassa elävät myös monenlaiset villieläimet - ja julmimpia ovat ne, jotka kulkevat kahdella jalalla. Joukko häikäilemättömiä salametsästäjiä päättää ryhtyä härnäämään Sharpia. Leikki menee liian pitkälle, kun he häpäisevät ja lopulta murhaavat Sharpin tyttären. Härnättynä kahdeksan vuotta uinunut tiikeri herää uniltaan. "Tiger" nousee takajaloilleen räjähtävän asearsenaalin kanssa: verinen kostoretki voi alkaa.

Lamberto Bavan Blastfighter on brutaali toimintajännäri Rambon hengessä. Pääosassa nähdään Michael Sopkiw (2019: The Fall of New York), jonka lyhyelle uralle mahtui vain neljä italialaista kulttielokuvaa. Tästä huolimatta - tai tämän ansiosta - hän on vakuuttava yhtenä valkokankaan kovanahkaisimmista sankareista.

 

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548548715
Ilmestymisvuosi: 1984

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.