Syvyys

Kormákur, Baltasar

Islantilaisen Baltasar Kormákurin uusi elokuva on Islannin Vestmannasaarten hyisille vesille sijoittuva hypnoottinen selviytymistarina. Tositapahtumiin perustuva Syvyys kertoo kalastusaluksesta, joka joutuu vaikeuksiin myrskyävällä merellä talvella 1984. Nopeasti uppoava laiva vie miehistön mukanaan syvyyksiin.

Kuin ihmeen kaupalla yksi merimiehistä, Gulli (Ólafur Darri Ólafsson101 ReykjavikSalakuljettaja), kapuaa maihin kuusi jäätävää tuntia myöhemmin. Hänen uskomaton selviytymistarinansa käynnistää spekuloinnin ja tieteelliset kokeet: Mikä tekee tästä miehestä niin poikkeuksellisen, että hän selviää olosuhteissa, joissa kovakuntoisinkaan merivoimien sotilas ei selviäisi tuntiakaan? Fyysisesti ja henkisesti koville joutunut merikarhu tuntuu olevan yhtä ymmällään selviytymisestään kuin kaikki muutkin.

Syvyys palkittiin kaikkiaan 11 Edda-palkinnolla vuonna 2012. Se palkittiin mm. parhaasta miespääosasta, ohjauksesta, leikkauksesta, musiikista sekä vuoden 2012 parhaana elokuvana. Elokuva oli Islannin Oscar-ehdokas ja elokuussa 2013 se valittiin Islannin ehdokkaaksi Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon voittajaksi.

 - Episodi
 - HS, Nyt

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548577517
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.