YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

The Good Shepherd
Ei saatavilla

The Good Shepherd

De Niro, Robert

Nuori Edward Wilson on lahjakas ja nuhteeton amerikkalainen, joka vilpittömästi haluaa palvella maataan. Edwardin tie johtaa kansalliseen tiedusteluorganisaatioon, josta aikaa myöten muotoutuu CIA. Mutta kylmä sota vie veronsa ja Edward luisuu yhä syvemmälle paranoian kuiluun. CIA:n vastavoimana on nyt KGB ja läpi maailman käydään armotonta taistelua vaikutusvallasta.

Käännekohta Edwardin uralla on epäonnistunut Sikojenlahden operaatio Kuubassa vuonna 1961. Mestarivakooja ei uskalla luottaa enää keneenkään ja on valmis uhraamaan kaiken - mukaan lukien oman perheensä - onnistuakseen yhden miehen ristiretkessään.

Matt Damon, Angelina Jolie ja Robert De Niro ovat pääosissa tässä huippunäyttelijöiden tähdittämässä Oscar®- ehdokkuuden saavuttaneessa trillerissä. Mahtiorganisaatio CIA:n syntyhistoriaan kurkottava elokuva on tarkkanäköinen tutkielma vallasta ja vainoharhaisuudesta - siitä, kuinka tiedustelujärjestön käymä likainen sota vaarantaa lopulta juuri ne arvot, joita Amerikka pitää pyhinä.

 

 

Kustantaja: Nordisk film
Sidosasu: dvd
ean: 6420201171080
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.