YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Thriller Collection 4 (DVD)

X

Perrier´s Bounty

Michael McCrea on aivan tavallinen kaveri, joka vain on epätavallisen huono raha-asioissa. Yksi ajattelematon pikkulaina gangsteripomo Perrieriltä, ja pelissä ovat äkkiä isommat panokset kuin pelkät murtuneet jalat. Rehvasteleva gangsteritrilleri, jossa toiminta, nauru ja jännitys vaihtelevat hurjalla vauhdilla.

 

The Reef

Viisi ystävystä nauttivat viikosta merellä lähellä Isoa Valliriuttaa Australiassa. Kaukana merellä purjevene kaatuu ja kaikki päätyvät veteen. He kiipeävät kauhuissaan nurin kääntyneen veneen päälle ja huomaavat, että iso osa kölistä on poissa. Neljä päättää uskaltautua uimaan kohti maata, mutta viides päättää jäädä odottamaan apua. Pian ystävät huomaavat, että heitä seuraa valtava valkohai…

The Reef ei ole mikä tahansa haielokuva. Se perustuu tositapahtumiin ja on ensimmäinen elokuva, jossa on käytetty oikeita valkohaita. Se on sekoitus psykologista jännityselokuvaa ja klassista hirviökauhuelokuvaa. Komeasti kuvattu The Reef on eittämättä paras elokuva lajityypissään.

 

Balibo

Balibo on poliittinen jännityselokuva, joka kertoo 25 vuoden takaisesta, niin kutsutusta Balibo Five-tragediasta, jonka tapahtumat herättivät lukuisia salaliittoteorioita vuosien kuluessa. Elokuva kiellettiin Indonesiassa, mutta johti myös virallisten tutkimusten aloittamiseen.

Indonesia on valtaamassa maan, ja viisi australialaisen tv-kanavan toimittajaa ja työntekijää ottaa asemapaikakseen rajakaupunki Balibon. Kun he katoavat epäselvissä olosuhteissa, sotakirjeenvaihtaja Roger East matkustaa paikalle ottamaan selvää tapahtuneesta. Sekä Indonesian että Australian hallitukset yrittävät peitellä kiisteltyjen surmien syitä vuosikymmenten ajan.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6438194036811
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.