Howard the Duck (1986) Blu-ray
Ei saatavilla

Howard the Duck (1986) Blu-ray

Huyck, Willard

Kunnia Hämähäkkimiehelle, Iron Manille ja Ryhmä-X:lle, mutta nämä Marvelin supersankarit nousivat elokuvayleisön eteen huomattavasti Howard the Duckia myöhemmin. Steve Gerber oli suurta suosiota nauttineen Howard the Duck -sarjakuvahahmon isä. Elokuvaidean isä puolestaan oli itse George Lucas, joka 15 vuoden ajan suunnitteli kaukaiselta galaksilta tulevan suosikkiankkansa siirtämistä elokuvakankaalle. Apunaan Lucasilla oli Indiana Jones ja tuomion temppeli -elokuvan Oscarillakin palkitut käsikirjoittajat. Rooleissa loistavat mm. Lea Thompson (Paluu tulevaisuuteen) ja Oscar-palkittu Tim Robbins.

Disneyn mielestä Howard muistutti liikaa Aku Ankkaa, ja se haastoi Marvelin tästä oikeuteen. Yhtäläisyydet koskevat kuitenkin vain ulkonäköä - Howard the Duck on muuten aivan eri maata. Käytökseltään enemmän sikaa kuin lintua muistuttava ankka metsästää avaruushirviötä, mitä nyt ryyppäämiseltään, kiroilultaan ja naisten kaatamiseltaan kerkeää. Rooleissa loistavat mm. Lea Thompson (Paluu tulevaisuuteen) ja Oscar-palkittu Tim Robbins.

Näyttelijät: Lea Thompson, Tim Robbins, Jeffrey Jones, Ed Gale, Chip Zien, Timothy M. Rose, Steve Sleap, Peter Baird, Mary Wells

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=M2RNrmCJLtA&t=1s

 

Kustantaja: Elokuvapalvelu J. Suomalainen
Sidosasu: dvd
ean: 7350007158888
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: BR

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.