Libero 3/2023
Vain myymälästä

Libero 3/2023

Libero on kulttuuri- ja mielipidelehti, joka on suunnattu yhteiskunnasta, politiikasta ja kulttuurista kiinnostuneille nuorille. Se sivistää, käy keskustelua ja antaa lukijoilleen journalistisen kanavan itsensä ilmaisemiseen.

Vasemmistolaisista lähtökohdista perustettuna aikakauslehtenä Libero pyrkii tarkastelemaan sellaisia ajankohtaisia ja ajattomia ilmiöitä ja näkökulmia, jotka jäävät muualla mediassa vähemmälle huomiolle. Nuorille suunnatulle lehdelle on tärkeää myös tarjota nuorille tilaisuuksia ideoida, kirjoittaa ja kuvittaa lehden sisältöä.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden rinnalla toimii verkkolehti, jossa julkaistaan painetun lehden juttujen lisäksi ajankohtaisempia uutisia ja artikkeleita sekä mielipidekirjoituksia. Paperi- ja verkkolehdissä julkaistusta sisällöstä maksetaan palkkioita ja niihin voi kirjoittaa myös vapaaehtoistyönä.

 

Kustantaja: Libero ry
Sidosasu: muu
ean: 777052
Ilmestymisvuosi: 2016

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma3
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta0
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.