YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tinaa

Holappa, Pentti

"Ironisesti kuvattu porvarillinen maailma hajoaa, luutunut todellisuus alkaa elää, naamiot riisutaan tavalla joka julistaa veljeyden viestiä raunioilla" (Pekka Tarkka)
Jokapäiväinen elämämme on alati vaarassa joutua tappavaan tavanomaisuuteen. Elämästä saa kuitenkin paljon irti, jos vain jaksaa pitää aistinsa alttiina. Päivittäin tapaamamme ihmisetkin, joista helposti muodostamme kuvan, ovat todellisuudessa paljon monitahoisempia kuin uskomme.
Näistä aiheista kertoo Pentti Holapan romaani. Sen päähenkilö pankinjohtaja Rafael Arponen, hänen vaimonsa, hänen isänsä henki, hänen veljensä ja kaksi poikaansa muodostavat piirin, jonka kautta elämä levittäytyy eteemme ristiriitaisina muunnelmina. Kertomus ravistelee lukijaa perin pohjin.

Tinaa ilmestyi vuonna 1961 ja aloitti Holapan tuotannossa uuden kokeilevan vaiheen, jossa ranskalaisen sodanjälkeisen proosan vaikutteet ovat nähtävissä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pokkari
ean: 9510142565
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: t842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.