Pieni kaupunki Sardiniassa

Satta, Salvatore

Näin elettiin vuosisadan alussa Välimeren auringon alla, pienessä kaupungissa saarella, jolla on ihana luonto ja pitkät historialliset perinteet.
Tämän värejä ja kertomisen lämpöä hehkuvan romaanin keskushenkilö on Don Sebastiano Sanna Corboni, notaari Nuoron kaupungista, seitsemine poikineen, joista hän toivoo paljon, ja asiaankuuluvasti nujerrettuine vaimoineen. Yksityiskohtaisesti, riemukkaasti ja herkästi maalaillen Satta kuvaa kaupungin elämää ja notaarin suvun moninaisia vaiheita, joihin liittyvä tausta- ja sivuhenkilöiden joukko on huikea: opettajia, lammasvarkaista, pappeja, kylähulluja, paimenia, maanomistajia. Ja kaikki menneet tapahtumat ovat hyvässä muistissa tai ainakin tarkasti merkittyinä asiakirjoihin, jotka voi koska tahansa temmata omien toimien tueksi ja vastapuolen nujertamiseksi: koko vuosisatojen mittaan solmiutunut ihmissuhteiden, sukuvihojen, naimakauppojen ja perintöriitojen herkullinen verkko.

Pohjoismaiselle lukijalle Pieni kaupunki Sardiniassa tarjoaa unohtumattoman lukukokemuksen ja matkan menneeseen eteläiseen elämäntapaan.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511072161
Ilmestymisvuosi: 1983
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.