Barbaarit tulevat
27,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Barbaarit tulevat

Coetzee, J. M.

Syrjäisessä rajaseutukaupungissa hoitaa piirituomari virkaansa, elää tyytyväisenä elämäänsä, sulassa sovussa kaupungin alkuasukkaitten kanssa.
Sitten eräänä päivänä kaikki muuttuu: pääkaupungista tulee barbaarien kapinahankkeesta kertovien huhujen hälyttämään eversti Joll - kuulustelemaan alkuasukkaita.
Piirituomari pelastaa luokseen erään kuuluistelluista, nuoren tytön, johon hän rakastuu. Tilanteen yhä kiristyessä piirituomari joutuu lopullisen valinnan eteen. Kaiken uhan, pelon ja ristiriitojen keskellä, oman turvallisuutensa vaarantaen hän päätyy toimimaan tavalla, jonka itse näkee oikeaksi, eikä niin kuin hänen asemansa puolesta edellytetään toimivan.
Barbaarit tulevat on vahvasti koskettava, tärkeä kirja elämisen perusarvoista; järkyttävään yleispätevyyteen kasvava kuvaus julmuudesta, joka piilee jokaisessa meissä, mutta myös kuvaus rohkeudesta ja rehellisyydestä, ja niiden myötä syntyvästä toivosta.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511074466
Ilmestymisvuosi: 1983
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.