Mandariinit 1
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Mandariinit 1

Beauvoir, Simone de

Mandariinit 1
Vihdoinkin suomeksi voidaan sanoa Simone de Beauvoirin pääteoksesta, joka palkittiin huomattavalla Goncourt-kirjallisuuspalkinnolla vuonna 1954. Psykologisesti rohkein ja rehellisin vedoin Beauvoir kuvaa sodanjälkeisen Ranskan näköalojen avautumista ja suuntautumista tulevaisuuteen, älymystön ideologisia ristiriitoja, toiveita ja pettymyksiä.

Mihinkään muuhun kirjaansa hän ei ole pannut näin paljon omien kokemustensa ja oman aikansa tunnelmaa, onpa päähenkilöissä nähty piirteitä Beauvoirista itsestään, Sartresta, Albert Camus’ta ja heidän lähipiiristään.
Naisen suhdetta elämään rakkauteen, työhön kuvastavat psykiatri Anne ja uransa miehen vuoksi hylännyt Paula.
Mandariinit saa alkunsa riemukkaasta ilohuumasta juuri vapautetussa Pariisissa. Kokonaisuutena se on voimakkaasti elettyä ja koettua kerrontaa.
Vastuu yksityisellä ja yhteiskunnallisella tasolla ohjaa henkilöitä tavoittamaan tulevaisuutta, jota jo varjostaa uuden sodan pelko. Syvimmillään tämän loistokkaan romaanin problematiikka ulottuu monitahoisen suoraan meidän päiviimme.

Kustantaja: Kirjayhtymä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9512622718
Ilmestymisvuosi: 1982

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.