Kissanpolkka

Merimaa, Kirsi

Kristiina on kaikkea sitä mitä jokainen nuori nainen toivoisi olevansa: kaunis ja tyylikäs ja itsenäinen ja tekee radiotoimittajan jännittävää ja vaihtelevaa työtä. Ihailijoista hänellä ei ole puutetta, parhaillaan häntä tapailee komeannäköinen nouseva poliitikko, mutta Kristiinan ei tulisi mieleenkään vaihtaa upeaa riippumattomuutta avioliiton kahleisiin.

Miksi Kristiinan kohdalla ei sitten kuitenkaan kaikki ole hyvin? Tänäänkin aamulähetys radiossa meni ihan pipariksi ja muutenkin on koko oleminen alkanut olla yhtä hermoilua. Työ, seurustelu, jokainen asia alkaa ahdistaa niin, että ykskaks Kristiina jättää kaiken silleen ja lähtee suinpäin matkaan maailman toiselle puolen.
Ja hänelle tapahtuu jotain taikamaista. Balin saaren eksoottisten elämysten keskellä paine toisensa jälkeen hellittää Kristiinan sielusta ja hän osaa avautua auringonhehkuvalle rakkaudelle ja toisen ihmisen läheisyydelle. Yllättäen hän alkaa löytää itseään ja omaa elämäänsä kokonaan uudella tavalla.
Kauniin, menestyvän suomalaisen naisen arki ja Indonesian kuuma romantiikka kietoutuvat tässä valoisassa romaanissa hiveleväksi ja nautittavaksi kokonaisuudeksi.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513069478
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 12
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.