Elmn tikapuilla
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Elämän tikapuilla

Tyler, Anne

Hienon ihmissuhdekuvaajan hellän pureva romaani tunnollisesta perheenäidistä joka eräänä päivänä yksinkertaisesti vain kävelee tiehensä.

Keväisenä lauantaiaamuna Delia Grinsteadille sattuu kauppamatkalla jotain yllättävää. Hilpeä pieni seikkailu, mutta Delia huomaa että se on merkittävintä mitä hänelle on tapahtunut vuosiin.

Kotona häntä odottaa kolme aikuistunutta lasta jotka kohtelevat häntä kuin palvelijaa, ja mistään järkkymätön, aina oikeassa oleva aviomies.
Rutiinit uhkaavat jatkua kuten ennenkin. Mutta sitten yhteisellä rantalomalla Delia yksinkertaisesti vain kävelee tiehensä. Hän asettuu vieraaseen kaupunkiin ja aloittaa uuden elämän.
Lehdessä julkaistusta katoamisilmoituksesta käy ilmi, että perhe ei osaa kertoa edes hänen silmiensä tai hiustensa väriä.
Anne Tyler ruoskii jälleen perheen sisäisiä suhteita vastustamattomaan tapaansa. Hän maalaa lukijan nautittavaksi maailman, jossa on tragiikkaa ja komiikkaa, sävyjä, tuoksuja ja tunnelmia - elämän aito maku.

Kustantaja: SSKK
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9516439004
Ilmestymisvuosi: 1997
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.