YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mies ja vaimo

Parsons, Tony

Jatkoa edelliselle Mies ja poika -menestysromaanille! Kirjan alussa hääkellot kaikuvat ja maailman onnellisin nuoripari, Harry ja Cyd, vihitään. Pikkuinen Pat-poika on isänsä bestman.

Asiat ovat hyvällä mallilla. Harry on jälleen menestyvän televisioaseman huippusuositun talkshow’n tuottaja, joten armottoman sarkastiset tv-pilat ovat tämänkin kirjan herkkua. Myös vaimo, ex-tarjoilijatar Cyd, menestyy: hän on perustanut trendikkään ja korkealaatuisen pitopalvelun.

Mutta ongelmia kasautuu, ja yhtäkkiä, sattuman oikusta, Harryn tielle osuu maailman ihanin nainen... Kestääkö Harryn ja Cydin liitto? Vai kaatuuko se perhehuoliin, työkiireisiin ja mustasukkaisuuteen? Tyriikö Harry kaiken, taas? Luvassa on paljon naurua ja kyyneleitä!

Edellinen täysosuma, Mies ja poika, palkittiin vuonna 2000 Britannian parhaana kirjana. Romaanista tuli hetkessä bestseller Englannissa, ja se oli kuukausia myydyimpien kirjojen listalla.

Tony Parsons on Englannin tunnetuimpia kirjailijoita. Pelkästään Mies ja poika -romaania on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ja hänen kolmea teostaan yhteensä yli neljä miljoonaa – ja suosio jatkuu. Parsons kirjoittaa säännöllisesti kolumneja The Mirror -lehteen ja on avustanut myös mm. Marie Clairea, Elleä ja The Sunday Timesia, ja hän voitti 80-luvulla useita journalistipalkintoja. 90-luvulla hänestä tuli Britannian kuuluisimpia TV-kasvoja, koska hän oli vakituinen vieras BBC:n Late Review -ohjelmassa.

"Mies ja vaimo on romanttinen, hauska ja raastava kirja."
– Anne Helttunen, Me Naiset

"Kun ihmissuhteita ja nimenomaan perhesuhteita käsiteltäessä on totuttu naisnäkökulmaan, on elähdyttävää voida samastua miehen tuntemuksiin tällä nimenomaisella, naisten privilegiona pidetyllä saralla."
- Petra Klintrup, Kaleva

"Mies ja vaimo on valloittava lukuromaani ja peräti raikas kuva riippuvuuksien lemaamasta ajasta."
– Tuomo Karhu, Turun Sanomat

"Naisille Parsonsin teksti antaa mietittävää siitä, miten miesten logiikka oikein toimii."
- Jaana Puustel, Länsi-Savo

" Mies ja vaimo in erinomainen viihderomaani. Yhden miehen ihmissuhdeodysseian kautta Parsons onnistuu tavoittamaan paljon yleispätevää nuorten aikuisten nykyarjeta suodattaen terävimmät huomionsa armollisen huumorin läpi.
– Tanja Rovio, Mennään naimisiin "Mies ja vaimo on rantakirja, mutta hyvässä mielessä. Parsons kirjoittaa ihmisen arjesta sujuvasti ja selkeästi."
- Kansan uutiset

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9524711729
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.