YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sydänyön tuolla puolen

Sydänyön tuolla puolen

Sheldon, Sidney

Sydänyön tuolla puolen on kohuttu kansainvälinen bestseller, joka nosti filmikäsikirjoitusten tekijänä ja näytelmäkirjailijana kuuluisuutta saavuttaneen Sidney Sheldonin huippunimeksi myös romaanikirjailijana. Sydänyön tuolla puolen on bestseller jo 12 maassa, kotimaassa Amerikassa kirjaa on myyty yli viisi miljoonaa kappaletta.


Alkuasetelma on tämä: Ateena 1946. Kaupunki kihisee jännittynyttä odotusta. Sensaatiomainen oikeudenkäynti on alkamassa. Syytettyinä murhasta jumalainen Noelle Page ja hänen rakastajansa Larry Douglas.
Ateenaan saapuu maailmankaupungeista miehiä, jotka kaikki tulevat sinne Noelle Pagen takia. Hän on heille kauneuden ja haluttavuuden ruumiillistuma. – Mutta harvat tuntevat hänen todellisen naisensielunsa…
Nuoren, viattomana tyttönä Noelle pettyi sokean luottavaisessa ensi rakkaudessaan. Siitä lähtien hänen elämänsä on pyhitetty kostolle. Raha, valta, miehet, kaikki ovat hänelle vain keinoja lopullisen ja murskaavan päämäärän saavuttamiseksi. Mutta kun kaikki langat näyttävät olevan lujasti tämän atomiajan Medeian käsissä, puuttuu yllättävä kohtalo tapahtumien kulkuun ja tuhoaa kostonjumalattaren omankin elämän…
Sydänyön tuolla puolen ja robbinsmaisen vetävästi kirjoitettu romaani rikkaiden ja kauniiden ja paheellisten elämästä. Se on vauhdikas, dramaattinen, rohkea ja yllättävä kirja.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510169216
Ilmestymisvuosi: 1978
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.