YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sateen aika

Moloney, Susie

Jotakin piileksii kuivuuden koetteleman kaupungin alla Pohjois-Dakotassa, ja ainoastaan Tom keatley, sateentekijä, pystyy paljastamaan sen.

”Tämä nainen osaa todella panna kynän sauhuamaan... Kunpa Stephen King osaisi kirjoittaa vielä yhtä hyvin.” – Itävaltalainen lukijakommentti internetissä


”Luin tämän kirjan yhdellä istumalla – parhaita mitä olen lukenut. Vaimoni, joka ei tavallisesti välitä tällaisista kirjoista, luki sen kahdessa päivässä. Bravo Susie!” – Amerikkalainen lukijakommentti internetissä

”Moloney kietoo yhteen mahtavat psykologiset, yliluonnolliset ja seksuaaliset pohjavirrat.” – Entertainment Weekly 

Avaralla preerialla sijaitseva Goodlandsin kaupunki on ollut mainio paikka maan viljelemiseen ja lasten kasvattamiseen. Nyt olot ovat muuttuneet traagisesti. Neljään vuoteen ei ole satanut pisaraakaan. Vauraat sukutilat ovat vaarassa joutua vasaran alle. Uhkan tuntua lisäävät kauhistuttavat tuhopoltot ja mystiset tapaturmat.
Tähän maiseman saapuu hippikulkurilta näyttävä Tom Keatley, mies jota sanotaan sateentekijäksi. Hänet on hälyttänyt paikalle Karen Grange, pankinjohtaja, joka ei tiedä enää muuta keinoa kuolevan kaupungin pelastamiseksi. Ulospäin tyylikäs ja varautunut Karen ja rento, naisten katseita keräävä Tom eivät tunnu sopivan työpariksi, mutta heillä on enemmän yhteistä kuin arvaavatkaan. 
Liittolaiset ryhtyvät yhdessä tutkimaan kaupungin arvoituksia mutta huomaavat olevansa herkulesmaisen tehtävän edessä. Vastustajana on jotain ihmistä suurempaa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510225349
Ilmestymisvuosi: 1998
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.