Totuus

Otonkoski, Lauri

Sisällön alueella kriteerit ovat selkeät. Yhdellä osuvalla lauseella voit taata itsellesi eroottisesti mehevän tulevaisuuden. Yhdellä lauseella voit tappaa.
Lause on kehto. Lause on miekka. Lause on hautakylpy.

Lauri Otonkosken uudessa teoksessa yhdistyvät hänen esseistin ja runoilijan lahjakkuutensa omintakeisella tavalla. Laajin osasto "Artikletteja" sisältää sarjan tiivisproosaa, jossa totisen hauskasti havainnollistuu tiedon ja eläytyvän mielikuvituksen suhde. "Tietämällä ei maailmasta perille pääse",todetaan artikletissa "Fakta ja fiktio". Tekijä hyödyntää niiden avaraa rajamaastoa.
Teoksen päättävät komeasti promootioruno "In stadio laboris" ja runo "Elämän kulku". Totuus piirtää aivan omanlaatuisensa graffitit suomalaiseen kielimuuriin. 

Lauri Otonkoski syntyi vuonna 1959 Helsingissä. Hän on kulttuurin monitoimimies: muusikko, runoilija ja kriitikko. Hän on opiskellut huilunsoittoa Sibelius-Akatemiassa, teoreettista filosofiaa Helsingin yliopistossa ja kirjoittanut musiikkiarvosteluja Helsingin Sanomiin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510261262
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.