Suuri neulonta- ja ompelukirja

Upea, innostava käsityökirja niin vasta-alkajille kuin kokeneille käsityöihmisille!

Suuri neulonta- ja ompelukirja on värikäs, monipuolinen ja innostava käsityötaitojen perusteos - yksityiskohtaisen tarkka opas aloittelijalle ja ideoita pursuava tietopankki kokeneille käsityön harrastajille. Mukana on mm. neulominen, virkkaaminen, kirjonta, tilkku- ja kanavatyöt, päällikeompelu sekä ryijyt.

Aske askeleelta etenevät ohjeet antavat kaiken tarvittavan tiedon näiden ajattomien käsityötapojen hallintaan. Näitä ohjeita selventävät kirjan yli 1000 työvaihekuvaa.

Kirja kertoo jokaisesta työtavasta tavittavat työvälineet ja muut tarvikkeet, erilaiset käytettävissä olevat pistot tai silmukat sekä tekniikat. Jokaiseen työtapaan liittyy omat viehättävät mallinsa ohjeineen, joissa voi välittömästi kokeilla uusia taitoja. Kirjassa on myös hyviä vinkkejä käsitöiden viimeistelystä, pesusta ja hoidosta.

Suuri neulonta- ja ompelukirja on oiva kannustin uusiin taitoihin ja harrastuksiin. Tämä kauniisti kuvitettu kirja tuo jokaisen ulottuville erilasiten käsitöiden täydellisen hallinnan yksinkertaisista neulotuista huiveista ja virkatuista peitteistä klassisiin kalastajaneuleisiin, värikkäisiin ryijyihin tai monimutkaisiin tilkkutöihin.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510263013
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 65

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.