YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Luonnon kaunis

Raipala-Cormier, Virpi

Virpi Raipala-Cormier käsittelee kirjassaan naisen luontaista kauneuden- ja terveydenhoitoa kokonaisvaltaisesti: kuinka säilyä tyttärestä isoäitiin säteilevän "tuoreena ja terveenä".

Kirjassa esitellään kasvilääkintää, homeopatiaa, ravinto-, aroma-, vyöhyke- ja kukkaterapiaa sekä perinteistä kiinalaista lääketiedettä kauneudenhoidon, hyvän olon ja terveydenhoidon tukena. Teoksessa paneudutaan muun muassa kasvojen, vartalon, hiusten ja kynsien sisäisiin ja ulkoisiin luontaishoitoihin sekä terveysongelmiin.
Luontoäidin yli 250 reseptiä tarjoavat mielenkiintoisia kokeiluhetkiä kotikeittiössä, ja luonnonmukaiset parfyymireseptit kiinnostavat viitseliästä kotikosmetiikan valmistajaa. Noin 120 kasvin kauneudenhoidolliset käyttö- ja vaikutustiedot sekä satojen kosmetiikkateollisuudessa käytettyjen valmistusaineiden INCI-nimien selitykset löytyvät aakkosellisista hakemistoista. Akupainantapisteistä ja joogaliikkeistä on lisäksi seikkaperäiset liitteet.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510265840
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 59.31

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.