YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Elämästä tai kuolemasta

Gercke, Doris

Laatudekkari Saksasta. Entinen rikoskomisario Bella Block jäljittää vaarallista rikollista Espanjassa. Suom. Anja Meripirtti. Sapo-sarja.


Takakansi

Entinen rikoskomisario Bella Block tunnistaa sattumalta valokuvasta murhaajan, joka on aiheuttanut hänen uransa karvaimman tappion. Bella ei ole koskaan unohtanut tuota tapausta, ja vaikka hän on jo aikoja sitten jättänyt työnsä, hänet valtaa halu saattaa rikollinen vihdoinkin vastuuseen teoistaan. Bella lähtee jäljittämään miestä Andalusiaan ja joutuu todistamaan tapahtumasarjaa, joka raakuudessaan näyttää ylittävän kaikki hänen näkemänsä rikokset. Kysymys on kirjaimellisesti elämästä tai kuolemasta. 

Hampurissa asuva juristi Doris Gercke on saksalaisen dekkarikirjallisuuden arvostetuimpia nimiä, ja hänet on mm. valittu vuoden 1991 parhaaksi jännityskirjailijaksi sekä Saksassa että Ruotsissa. Gerckeltä on aikaisemmin julkaistu Sapo-sarjassa teokset Kuolema istuu orrellaKuolema kulkee puutarhassa ja Snapsia lapsille.

Kustantaja: WSOY/Sapo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510278123
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 844 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.