YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hurmaavat helmityöt

Karttunen, Tiina & Santonen, Riikka

Vaatteiden ja esineiden koristelu helmillä ja helmien käyttö koruina on ikivanhaa kulttuuriperinnettä; varhaisimmat, eläinten hampaista ja luista tehdyt helmet ovat noin 40 000 vuoden takaa. Nykyisin helmivalikoima on laaja: simpukka-, puu-, kivi-, metalli-, keramiikka-, lasi- ja muovihelmiä on kaikenmuotoisia ja -värisiä. Helmistä tehdyt korut ja eläinhahmot ovat mainioita lahjoja ystäville, eivätkä materiaalit edes maksa paljon. Kirpputoreja kiertävä voi kerätä vanhoja helminauhoja ja purkaa ne uusien töiden raaka-aineeksi. 

 

Hurmaavat helmityöt on ensimmäinen laaja suomenkielinen teos tästä monipuolisesta ja kiehtovasta käsityötekniikasta. Se on täydellinen aloittelijan ja erinomainen pitemmällekin ehtineen harrastajan opas. Kirjassa on yli 60 yksityiskohtaista ohjetta, joista jokaisesta on värikuva ja selkeä ohjepiirros. Kirjassa opetetaan alusta alkaen myös perustekniikat: helmien pujottelut, helmiverkot, helmikudonta, peyote-tekniikka ja helmikirjonta. Helpoimmat työt sopivat pienillekin askartelijoille. 

Mukana on myös upeita suuritöisempiä malleja: juhla-asun somistukseksi sopiva helmikaulus tai olohuoneen persoonallinen komistus, kynttiläkruunu helmistä ja metallilangasta. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510279779
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 65

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.