Todennäkyjä

Viljanen, Mikko

"Lääkäreillä ei ollut selitystä silmieni valonherkkyydelle, ei edes omalla isälläni, joka pelkäsi, että näköni ei kehittyisi normaalisti. Asiantuntijat uskoivat, että vika paranisi ajan myötä. Niin kävikin. Opin raottamaan luomiani vähä vähältä."

Lääkäriopinnoista haaveileva Mikael Malonen on aina halunnut kahta asiaa: katsella ihmisiä heidän tietämättään ja parantaa heidät. Perittyään äitinsä hysteerisen ja isänsä käytännöllisen tavan katsella maailmaa hän tajuaa silmänräpäyksessä kristallinkirkkaina myös syyt, jotka vuosia myöhemmin erottavat hänet siihen astisen elämänsä tärkeimmistä ihmissuhteista.

Todennäkyjä on identiteettiään tutkivan yksilön filosofinen kasvukertomus. Samalla se on todellisuuden näkyviä säröjä lääketieteen, taiteen ja elokuvan historioiden sekä Raamatun kertomusten kautta terävästi valottava moderni, eurooppalainen romaani.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510288726
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.