Sincerely Yours

Sincerely Yours

Nieminen, Marjut

• Olet työmatkalla kansainvälisessä konferenssissa. Kokoustauolla tapaat muita osanottajia. Miten esittäydyt esimerkiksi tanskalaisille kollegoille?

• Teet yhteistyötä itävaltalaisen Andreas Morgensternin kanssa, joka on työssä alihankkijayrityksessä. Hän on saanut ylennyksen projektipäälliköksi. Miten onnittelet häntä?

• Olet solmimassa alustavaa liikesuhdetta alan tärkeän vaikuttajan kanssa. Tapaaminen sujui hyvin, vaikka ensimmäisestä neuvottelusta ei syntynytkään selkeää konkreettista tulosta. Millaisen viestin kirjoitat neuvotteluryhmän johtajalle?

Sincerely yours – and even more on tarkoitettu kaikille kansainvälisessä liike-elämässä toimiville suomalaisille käytännön perus- ja harjoitusoppaaksi.

Teoksen lähtökohtana on monikulttuurinen liike-elämä, jonka tavat ja kirjoittamattomat säännöt yhtenäistyvät maailmanlaajuisesti. Päähuomio on kansainvälisten kohteliaisuuskoodien noudattamisessa ja soveltamisessa sekä viestien sisällössä. Teoksen esimerkkien ja mallivastausten avulla löytyy keskivertovaihtoehto niin varsinaiseen bisnekseen kuin myös bisnekseen kuuluvaan muuhun läheiseen kanssakäymiseen. Opas tarjoaa yleispätevät, joustavasti sovellettavat ja muunneltavat esimerkit ja ratkaisumallit.

Oppaan esimerkit pohjaavat todellisiin työtilanteisiin. Harjoitukset on räätälöity suomalaisen käyttäjän tarpeisiin suomalaiset kansalliset piirteet huomioon ottaen.

Marjut Nieminen on toiminut vuosia liike-elämän kouluttajana Suomessa ja Yhdysvalloissa. Hän on käyttänyt teoksen harjoituksia menestyksellisesti omissa valmennuksissaan.


Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510301883
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 30.8

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.