Suomienglantisuomi-sanakirja
Ei saatavilla

Suomi–englanti–suomi-sanakirja

Raija, Hurme; Riitta-Leena, Malin

Vuonna 2000 ilmestyi keskikokoinen, kaksisuuntainen Suomi-englanti-suomi-sanakirja, joka sitä ennen oli ollut saatavissa vain kumpikin kielisuunta erikseen. Sanakirjassa on suomi-englanti-suunnassa 62 000 hakusanaa ja sanontaa ja vastaavasti englanti-suomi-suunnassa 55 000. Britannian- ja amerikanenglannin erot on otettu huomioon niin sanastossa kuin ääntämisessä.

Vuonna 2002 sisältöä päivitettiin huomattavasti. Nyt ilmestyneeseen 8. painokseen on sanakirjan luontevaksi lisäosioksi laadittu yleiskatsaus englannin kielen historiaan ja englannin kieliopin perusteisiin. Kieliopin on kirjoittanut sanakirjantekijä ja kokenut opettaja, englannin kielen lehtori Maritta Pesonen. Katsaus Englanti - maailmankieli perustuu Helsingin yliopistossa toimivan Englannin kielen vaihtelun ja muutoksen tutkimusyksikön jäsenten laatimaan kokoomateokseen Englannin aika: elävän kielen kartoitusta (toim. Terttu Nevalainen, Matti Rissanen ja Irma Taavitsainen; WSOY 2004), erityisesti Matti Kilpiön, Minna Korhosen, Mikko Laitisen, Terttu Nevalaisen, Päivi Pahdan, Minna Palander-Collinin, Kirsti Peitsaran, Mauri Ratian ja Carla Suhrin, Matti Rissasen sekä Irma Taavitsaisen kirjoittamiin lukuihin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510302484
Ilmestymisvuosi: 2005

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.