Lakikielen sanakirja englanti-suomi
Ei saatavilla

Lakikielen sanakirja englanti-suomi

Joutsen, Matti

Toinen, uudistettu ja laajennettu laitos v. 2000 ilmestyneestä ensimmäisestä laajasta englanti–suomi-suuntaisesta lakikielen sanakirjasta, jota varten on erityisesti tarkistettu ja täydennetty Euroopan yhteisöä koskevaa sanastoa.
? 40 000 pää- ja alihakusanaa ja sanontaa.
? Sanakirja sisältää keskeisiä termejä ja lyhenteitä niin Englannin oikeuselämän ja eurooppaoikeuden kuin myös Australian, Etelä-Afrikan, Intian, Irlannin, Skotlannin ja Yhdysvaltain oikeuselämästä. Lisäksi sanastossa on runsaasti common law -maissa käytettyjä latinankielisiä termejä ja sanontoja. 

Uudistettu ja laajennettu lakikielen sanakirja kuuluu jokaisen englantia tarvitsevan ja käyttävän lakimiehen, viranomaisen, kääntäjän ja liike-elämässä toimivan perustyövälineisiin. Tämä lakikielen sanakirja kattaa mahdollisimman laajasti oikeustieteen eri alat, mm. kauppaoikeuden, perhe- ja perintöoikeuden, rikosoikeuden, hallinto-oikeuden, kansainvälisen yritysoikeuden ja eurooppaoikeuden. Lisäksi sanakirjassa on termejä talous- ja liike-elämän, valtiotieteen ja humanististen tieteiden aloilta. 

Sanakirjan tekijä OTT, VTK Matti Joutsen on oikeusministeriön kansainvälisen yksikön johtaja ja aktiivisesti mukana mm. Euroopan unionin, Euroopan neuvoston ja Yhdistyneiden kansakuntien työskentelyssä. Päätyönsä ohella hän on toiminut useiden vuosikymmenien ajan erityisesti oikeudellisten tekstien kääntäjänä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510309629
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 33.038

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.