YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Muumit Arabiassa

Aika ei ole vähentänyt Tove Janssonin luomien rakastettujen Muumien vetovoimaa – päinvastoin! Vaikka Arabian ensimmäiset Muumi-lastenastiat ja sarja pienoishahmoja otettiin teolliseen tuotantoon jo 1950-luvun lopulla, varsinainen muumibuumi Arabian tehtaissa alkoi vasta Muumien toisesta tulemisesta, 1990-luvun alussa. 

Suomen-, ruotsin- ja englanninkielisinä julkaistuissa Muumit Arabiassa -kirjoissa kerrotaan muumihahmojen synnystä sekä siitä, miten ne löysivät tiensä keraamisiin käyttöesineisiin. Lisäksi Arabian museon amanuenssi Hannele Nyman kirjoittaa yleisesti Arabian lastenastioiden historiasta ja nykyisten muumituotteiden suunnittelija, muotoilija Tove Slotte-Elevant, kertoo omasta suhteestaan Muumeihin. 

Muumiaiheiset esineet ovat haluttuja keräilyesineitä niin maassamme kuin maailmallakin. Keräilijöitä ja muita asianharrastajia varten kirjassa on kattava, kuvitettu luettelo Arabian tuotannossa olleista ja yhä saatavilla olevista muumiesineistä. Teos sisältää yhteensä yli 170 kuvaa. 

Suomen-, ruotsin- ja englanninkielisenä julkaistu esittely muumihahmojen syntymästä ja siitä, miten ne päätyivät keraamisiin esineisiin. 

Arabian ensimmäiset Muumi-lastenastiat ja sarja pienoishahmoja otettiin tuotantoon 1950-luvun lopussa. Varsinainen muumibuumi Arabiassa alkoi kuitenkin Muumien toisesta tulemisesta 1990. 

Teoksessa Muumit Arabiassa – Keraamisia tarinoita 1957–2005 kerrotaan, miten muumihahmot ovat syntyneet ja miten ne löysivät tiensä keraamisiin esineisiin. Lisäksi Arabian museon amanuenssi Hannele Nyman kirjoittaa yleisesti Arabian lastenastioiden historiasta. Nykyisten muumituotteiden suunnittelija, muotoilija Tove Slotte-Elevant, kertoo omasta suhteestaan Muumeihin. 

Muumiesineistä on tullut haluttuja keräilykohteita sekä Suomessa että kansainvälisesti. Asianharrastajia varten teoksessa on kattava, kuvallinen luettelo Arabian tuotannossa olleista ja olevista muumiesineistä. Yhteensä kirjassa on 170 kuvaa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510311523
Ilmestymisvuosi: 2005
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Design

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.