YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ihmisiä sillalla
Ei saatavilla

Ihmisiä sillalla

Szymborska, Wislawa

Puolalaisen Nobel-kirjailijan valloittavaa, helposti lähestyttävää lyriikkaa. Uusi, täydennetty laitos.

Wislawa Szymborska kuuluu nykyrunouden merkittävimpiin edustajiin. Inhimillisen olemassaolon arvoituksellinen monisäikeisyys, yksilön avuttomuus ja suojattomuus historian tapahtumien ruhjonnassa ja ennustamattomuudessa käyvät käsinkosketeltaviksi hänen poeettisissa maisemissaan ja tilannekuvissaan. Hänen henkinen liikkuvuutensa ja eläytymiskykynsä kuitenkin kaihtavat juhlallisuutta ja ottavat usein huumorin ja valloittavan ironian keinoikseen.

Ihmisiä sillalla kattaa puolalaisen kirjailijan merkittävän runotuotannon ja antaa monipuolisen kuvan Szymborskan omintakeisesta lyriikasta. Jussi Rosti on täydentänyt vuonna 1988 ilmestynyttä, kaikkien aikojen ensimmäistä Szymborska-suomennosta 25 uudella runolla.

Wislawa Szymborska (s. 1923) sai Nobelin palkinnon vuonna 1996. Perusteluissaan Ruotsin akatemia esitti antaneensa palkinnon "runoudesta, joka ironisen täsmällisesti tuo esiin historiallisia ja biologisia yhteyksiä inhimillisen todellisuuden eri puolissa."

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510314135
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.