YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Jeanin elämää 5 - Sataa ja paistaa

Dupuy; Berberian

Maailma on mullistunut täysin: Jean on muuttanut tyttöystävänsä kanssa New Yorkiin ja hänestä on tullut pienen tytön isä! Onneksi hän on kuitenkin säilynyt omana itsenään, rakastettuna sympaattisena haaveilijana.

Myös Jeanin ympärillä asiat muuttuvat. Hänen entinen kämppiksensä on saanut lastensuojeluviranomaiset peräänsä, sillä he eivät luota hänen kykyynsä pikkupojan kasvattajana. Lisäksi Jeanin talonmies on jäänyt työttömäksi taloon asennettujen ovikoodien ja postilokeroiden myötä. Mikä heidät pelastaisi epätoivolta?

Dupuy ja Berberian jatkavat taitavasti ja huumorilla kolmikymppisen Jeanin ja hänen ystäviensä arjen käsittelyä. Elämän vakavat ja hupaisat sävyt vaihtelevat viidennessä Jeanin elämää -albumissa todenmakuisella tavalla. Ajan hengen häikäisevästi tallentavan albumin kypsyyttä ja tyylitajua ihmetellessä Jeanin elämään ei voi kuin ihastua jälleen kerran.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510317235
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.