YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mummonsuomi laajakaistalla

Kotilainen, Lari

Elävä kieli muuttuu jatkuvasti. Vanha kunnon mummonsuomi on törmännyt ihkuunsurkkiin ja googlettamiseen. Kaupungilla on nähty pissis ja mäyräkoira, ja lööpeissä hehkuu salarakas. Uusi aggressiivi-niminen verbimuotokin on havaittu. 

Mitä oikein on meneillään? Mummonsuomi laajakaistalla ilottelee suomen kielen viimeaikaisilla muutoksilla. Lari Kotilainen ja Annukka Varteva osoittavat herkullisesti ja hauskasti, kuinka valtavaa vauhtia kieli muuttuu, koko ajan. Ja me teemme sen itse! Teos valottaa myös muutosten syitä ja historiaa. Silmäys luodaan niin ikään kieliopin muutoksiin ja tulevaisuuden suomeen. 

Lari Kotilainen on opettanut suomen kieltä Helsingin, Uppsalan ja Kölnin yliopistossa, ja Annukka Varteva on toiminut tietokirja- ja suurteostoimittajana. Työpari on kirjoittanut kieliaiheisia kolumneja, naurattanut Kielipoliisin käsikirjassa (Tammi) sekä toimittanut teoksen Maailman vaikein kieli (SKS). 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510319833
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 88.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.