YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Peter Pan purppuran lumoissa

McCaughrean, Geraldine

"Koko maailmassa ei ole Mikä-mikä-maan vertaa. Siinä se nyt avautui heidän alapuolellaan aivan täysin ja kokonaan ja kaikin tavoin ja tyystin... muuttuneena."

Mikä-mikä-maasta tihkuu outoja unia. Todentuntuiset, painajaismaiset unet saavat Leenan ja kadonneet pojat pelkäämään, että Peter Pan on pulassa. Heidän on muututtava jälleen lapsiksi ja lennettävä takaisin Mikä-mikä-maahan. Onko kaikki sittenkään entisellään? Aikakin liikkuu levottomasti, itselleen epätyypilliseen tapaan. Lapset saavat avukseen itsekkään keijukaisen Tulisiiven, joka on kaiken kukkuraksi vielä mestarivalehtelija. Entä kuka on salaperäinen sirkustirehtööri, joka haluaa auttaa lapsia parhaansa mukaan? Matka Mikä-mikä-maassa on täynnä vaarallisia petoja, merirosvousta ja huimia seikkailuja...

Unohtumaton seikkailu taianomaisessa Mikä-mikä-maassa on kerrottu J. M. Barrien, ikuisen pojan luojan, tyyliä mukaillen ja Scott M. Fischerin lumoavan ilmeikkäästi kuvittamana. Peter Pan purppuran lumoissa on kirjallinen aarre, jota kukaan huimapäinen löytöretkeilijä ei uskalla ohittaa!

Kirja julkaistaan Great Ormond Street Hospital Children’s Charityn luvalla samanaikaisesti useissa maissa yli 20 eri kielellä.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510320310
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.5 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.