YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ganes valokuvia hurriganesista
Ei saatavilla

Ganes valokuvia hurriganesista

Kaila, Ben; Schütt, Henrik; Vuorimies, Risto

Hurriganes oli Suomen merkittävin rock-orkesteri muutenkin kuin vain musiikkinsa puolesta. Remu Aaltonen, Cisse Häkkinen, Albert Järvinen ja Ile Kallio muokkasivat mallin myös sille, miltä vaarallisen ja vakavasti otettavan rockbändin tulee näyttää. Amerikanraudat, aurinkolasit, käärmeennahkabuutsit ja tatuoinnit asettuivat yhtyeen myötä suomalaiseen popkuvastoon. Tyylitietoisen rock-yhtyeen on edelleen vaikea näyttää uskottavammalta kuin 1970-luvun Ganes.

Hurriganes oli tekemisissä monen valokuvaajan kanssa, mutta yhtyeen imagon suomalaisnuorten tajuntaan iskostaneet otokset tallentuivat pääosin kolmen kuvaajan kameroihin. Ben Kaila, Henrik Schütt ja Risto Vuorimies olivat eri aikoina 1970- ja 1980-lukujen mittaan mukana kaikkialla, missä yhtye esiintyi, vietti vapaa-aikaansa tai poseerasi levynkansiin ja nuorisolehtiin. Kailan, Schüttin ja Vuorimiehen läheinen yhteistyö yhtyeen kanssa takaa sen, että Ganes-kirjassa on klassikkojen lisäksi myös runsaasti ensi kertaa nähtäviä kuvia yhtyeen uran varrelta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510322215
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.