YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Neljä tyttöä ikuisesti ystäviä

Neljä tyttöä ikuisesti ystäviä

Brashares, Ann

Ann Brasharesin edellisistä kirjoista tutut tytöt seikkailevat taas elämäniloa ja energiaa pursuavassa tarinassa. Lena, Carmen, Bridget ja Tibby opiskelevat itsenäisyyttä, aikuisuutta ja vastuuntuntoa. Tämä farkkukesä muuttaa heidän elämänsä nykyhetkessä, tulevaisuudessa, yhdessä ja erikseen.

Lena uppoutuu innoissaan taidemaalaukseen ja kesäloman pyörteisiin. Mitä tapahtuu hänen ja hurmaavan kreikkalaisen Kostoksen suhteelle?

Carmenin lumoaa hänen hienostunut collegetoverinsa, jolle teatterirooli merkitsee kaikkea mutta farkkujen perintö ei mitään.

Bridget lähtee tekemään kaivauksia turkkilaiseen rauniokaupunkiin ja huomaa, että hänen arkeologian opettajansa on hauska, ihastuttava - ja varattu.

Tibby jättää taakseen rakkaan ihmisen ja luulee, että tämä jää aloilleen - mutta siinä hän erehtyy.

Kiitetyn nuortenkirjailijan Ann Brasharesin esikoinen Neljä tyttöä ja maagiset farkut sai Saksan nuortenkirjapalkinnon 2003, ja siitä on tehty elokuva. Sarjan muut kirjat ovat Neljän tytön farkkukesä ja Neljän tytön viimeinen farkkukesä.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510328392
Ilmestymisvuosi: 2007

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.