YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Musta sydän

Cain, Chelsea

Chelsea Cainin hyytävä trillerisarja, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Sydänverellä (2007) ja Suoraan sydämeen (2008), on saanut paljon huomiota Yhdysvalloissa. Muun muassa Stephen King on kiittänyt kirjailijaa onnistuneesta työstä. Sarjan syksyllä ilmestynyt kolmas osa nousi aiempien lailla heti The New York Timesin bestsellerlistalle. Suomessakin Archien ja Gretchenin, poliisin ja sarjamurhaajan, oudon intohimon värittämä kaksintaistelu on koukuttanut suuren määrän lukijoita.

Mustan sydämen alussa Archie Sheridan on psykiatrisessa sairaalassa toipumassa lähes kuolettavasta kohtaamisestaan Gretchen Lowellin kanssa. Kaunotarteloittaja on luvannut hänelle, ettei tapa enää, mutta sitten tienvarsikuppilasta löytyy ihmiselimiä sekä Gretchenin tavaramerkiksi muodostuneita sydänkuvioita.

Kun väkivallan syöksykierre yhä kiihtyy, Archien on pakko tarttua toimeen. Vain hän voi saada Gretchenin kiinni. Takaa-ajaja muuttuu kuitenkin takaa-ajetuksi ja alkaa silmittömän verinen murhaleikki, joka etsii kauhistuttavuudessaan vertaistaan.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510329641
Ilmestymisvuosi: 2010
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.