YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Journalistin sanavapaus

Tiilikka, Päivi

Teoksessa esitetään useiden käytännön esimerkkien avulla, miten sananvapauden sekä kunnian ja yksityiselämän suojan rajat määräytyvät ja miten ne pitää ottaa huomioon journalistisessa työssä.

Kirjassa selvitetään, mitkä ovat journalistin oikeudet hankkia asiakirjoja, valokuvata erilaisia tilanteita ja ihmisiä sekä hankkia muuten tarvittavaa tietoa. Kirja kertoo myös, milloin lehden päätoimittaja, toimitusorganisaation esimies, toimittaja tai valokuvaaja voi joutua rangaistus- tai vahingonkorvausvastuuseen julkaistun viestin sisällön vuoksi. Lisäksi esitetään toimintatapoja, joiden avulla journalisti voi välttää rangaistus- tai korvausvastuuseen johtavien vahinkojen tapahtumista.

Teos tarjoaa selkeän ja helppolukuisen työvälineen journalisteille, jotka käytännön työtilanteissaan tarvitsevat tietoa sananvapauden ja yksilön suojan rajoista. Se soveltuu myös oppikirjaksi journalismia tai viestintäoikeutta opiskeleville.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510331774
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 33.33

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.