Ponitalli haamukilpailut

Jalo, Merja

Kari ja Hannu päättävät järjestää ratsastuskilpailun. Miten poikien käy, kun tilanne karkaa käsistä?

Nummelan ponitallilla järjestetään ratsastuskilpailut. Kaikki ovat asiasta innoissaan, erityisesti Hannu ja Kari. Pojat haluaisivat osallistua kisoihin Nummelan hevosilla, mutta tallin omistava Pena ei anna lupaa.

Se ei lannista poikia, vaan he päättävät pistää pystyyn omat haamukilpailunsa. Miten poikien käy, kun tilanne karkaa käsistä? Nyt on kyseessä on tallin ja ratsastajien maine!

Merja Jalo on kirjoittanut useita menestyksekkäitä hevossarjoja nuorille ja on tunnettu myös sisarensa Marvi Jalon kanssa yhdessä tekemistään Jesse-koirakirjoista. Jalolla on vankka kokemus hevosten kanssa työskentelystä: kirjailijan lapsuudenkotiin tuli ensimmäinen hevonen hänen ollessaan 8-vuotias ja aikuisena kilpahevosten kasvatuksesta tuli elämäntapa omalla ravitallilla. Jouduttuaan hevosonnettomuuteen Jalon on täytynyt luopua omista hevosista, mutta hevoset ovat aina kirjailijan sydäntä lähellä.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510350591
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.