Elämä

Richards, Keith

The Rolling Stones -yhtyeen Keith Richards on nikkaroinut maailmaa vavisuttaneita biisejä ja viettänyt todellista rock and roll -elämää.

Vihdoin ja viimein, mies itse tarinoi omin sanoin elämästään myrskynsilmässä: Chuck Berryn ja Muddy Watersin levyjen pinttyneestä kuuntelusta, kitaransoiton opettelusta ja bändin perustamisesta Mick Jaggerin ja Brian Jonesin kanssa. The Rolling Stonesin nousuhuumasta ja surullisenkuuluisista huumepidätyksistä, jotka loivat hänen kestomaineensa rockin lainsuojattomana kansallissankarina.

"Jumping Jack Flashin" ja "Honky Tonk Womenin" kaltaisten kuolemattomien kitarariffien luomisesta. Rakastumisestaan Anita Pallenbergiin ja Brian Jonesin kuolemasta. Veropakolaisuudestaan Ranskassa ja villeistä Yhdysvaltain-kiertueista, eristäytymisestä ja riippuvuudesta. Patti Hanseniin rakastumisesta. Katkerasta välirikosta Mick Jaggerin kanssa ja myöhemmästä sovinnosta. Avioliitosta, perheestä, soololevyistään ja X-Pensive Winos -yhtyeestään sekä tiestä, jolle ei loppua näy. Aseistariisuvan rehelliseen tyyliinsä Keith Richards tilittää - mutkattomasti, rohkeasti ja totuudenmukaisesti.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510353660
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.