Pelastuspartio Reppu

Lempinen, Marja-Leena

Kun Sutisen häirikköpoika ja paluumuuttaja Pavel ottavat välitunnilla mittaa toisistaan, Emppu auttaa ahdinkoon joutunutta ystäväänsä. Pahaksi onneksi opettaja pitää Emppua yhtenä pääpukareista ja määrää hänellekin ylimääräistä kurinpalautusta. Nyrkkisankarien keskinäiset kahinat unohtuvat tuota pikaa, kun oppilaiden yhteiseksi joulujuhlaohjelmaksi suunniteltu tonttuparaati tuntuu kaikista yläluokkalaisista lapsellisen typerältä.

Mutta mikä mahtaa olla Reppuvaaran koulun kohtalo? Kunnanisien hölmöt aikeet huolestuttavat niin pieniä kuin isojakin tonttuja. Koska jahkaileviin aikuisiin ei ole luottamista, Empun touhukas salaseura ryhtyy - käytöksen alennuksen uhallakin - laatimaan suunnitelmaa kyläkoulun pelastamiseksi.

Marja Leena Lempisen (s. 1950) hyväntuulinen koululaiskuvaus on raikas tuulahdus perinnetietoisesta pohjoisesta, jossa vielä tervastulet räiskyvät ja nuotiolla porisee nokipannukahvi. Lempisen viime vuonna ilmestynyt nuortenromaani Punainen lumme sai kauttaaltaan kiitosta rohkeudestaan. Teos oli vahvana Finlandia Junior-, Topelius- ja Savonia-palkintoehdokkaana.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510353769
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.