Hyvästi, Monika

Vuorio, Hannu

Nuori nainen löytyy kuolleena Kalliosta. Surmaaja on halunnut sekoittaa poliisien pakkaa: ruumis on kuljetettu paikalle muualta. Pian epäillään, että tyttö oli virolainen prostituoitu. Kaupungilla liikkuu tietoja ilotyttöjä pahoinpitelevästä raivopäästä. Onko tässä hänen uhrinsa?

Toista virolaista naista houkuttavat Tallinnan yössä kuullut jutut summista, joita Helsingissä voi tienata. Suomen kamaralle saavuttuaan hänestä tulee huora nimeltä Monika, suomalaismiesten himoama kauppatavara. Virolaiset ja venäläiset rikollisjengit ovat rakentaneet kaupunkiin tyttökarusellit, joissa parhaan tilin tekee aina pyramidin ylin porras.

Kun Monika joutuu pahoinpitelijän uhriksi, hän yrittää karata kuviosta. Poliisi pääsee avaintodistajan avulla lähemmäksi sisäpiiriä, mutta samalla nainen joutuu suureen vaaraan. Tyttökaupan todellinen pyörittäjä pitää tiukasti kiinni bisneksestään, ja luottamuksen pettäjät saavat maksaa hengellään.

Hyvästi, Monika on Hannu Vuorion kymmenes romaani, joka kuvaa vakuuttavin ottein niin rikoksen houkutuksia kuin sen uhreiksi joutuneita - Suomenlahden molemmilla puolilla.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510356135
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.