YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Eagles - Take it to the limit
Ei saatavilla

Eagles - Take it to the limit

Eliot, Marc

1970-luvun alussa perustetun Eagles-yhtyeen sulavalinjaisessa soft rockissa kulminoitui rento kalifornialainen elämäntapa. Tai ainakin se, millaiseksi tuo elämäntapa maailmalla miellettiin. 60-luvun lopun amerikkalaisesta country rock -liikkeestä vauhtinsa hakeneen Eaglesin miehistö oli elämäntavoiltaan luomaansa leppoisaa musiikkia ankarampi kollektiivi. Yhtyeen lavantakaisessa elämässä kulminoituivat myös kalifornialaisen dekadenssin kaikki muodot huumeista hotellihuoneiden paloitteluun ja alaikäisten ihailijoiden ahmimiseen.

Orgiat ovat ohi, mutta Eaglesin musiikki elää edelleen. Eaglesin Their Greatest Hits (1971-1975) -kokoelma ja Hotel California -albumi ovat edelleen maailman kaikkien aikojen myydyimpien äänitteiden joukossa. Pari vuotta sitten uudelleen kasatun yhtyeen viimeisin albumi oli maailmanlaajuinen hitti, ja viime kesän Suomen-keikkakin loppuunmyyty. Marc Eliotin epävirallinen elämäkerta kertaa yhtyeen nousut ja laskut sen enempää musiikillisia kuin ulkomusiikillisiakaan ylilyöntejä kaihtamatta.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510363256
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 788911

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.