YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mörkömies

Lindell, Unni

Norjan suosikkidekkaristin luottohahmo, komisario Cato Isaksen joutuu nyt punnitsemaan uudelleen arvovaltansa perusteita. Uusi työkaveri Marian on oikea terrieri, eikä taivu helpolla koulutettavaksi.

Sanansäilää liukkaasti heilutteleva työpari selvittää parvekkeelta pudotetun naisen murhaa. Uhrin lapsuusvuodet Ruotsissa pysyvät salassa, kunnes omalakinen Marian anastaanaisen ruotsalaisen isäpuolen piilotteleman sairaskertomuksen. Samaan aikaan eräs toinen nainen kuulee, kuinka rappukäytävään ilmestyy mies, jonka vihellys saa niin naisen kuin lukijankin hätääntymään. Kolmas tapaus on leirintäalueellatyöskentelevä puolalainen Lilly. Hän on varma, että hiljaa viheltävä mies tietää hänestä sopimattoman paljon...

Marian availee mutkikkaita solmuja rivakasti, ja varmuuden puuskassa muutama lanka katkeaakin. Mörkömies on Unni Lindelliä parhaimmillaan: hiipivää jännitystä tehostaa railakas sananvaihto, kun poliisipari tuulettaa laitoksen hiljaisia huoneita.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510363539
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.