YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Aikuisen naisen seksi
Ei saatavilla

Aikuisen naisen seksi

Korteniemi-Poikela, Erja - Cacciatore, Raisa

Aikuisen naisen seksissä puhutaan naisista ja siitä, miten naiset kokevat seksin. Esiin nousevat eri ikäisten ja eri elämäntilanteessa elävien naisten kysymykset, ilot ja haasteet.

Minäkuva on ikuista taistelua median tarjoamaa naismallia vastaan. Naisten eri roolit kummittelevat myös sängyssä. Ikä tuo vapautumista tai vaikeuksia seksiin.

Nautinnollinen seksi on naisen elämän rikkaus ja oman nautinnollisuuden löytyminen seikkailu seksin ihanaan maailmaan. Toisaalta nautinto ei voi olla vaatimuksen tuote. Makuuhuonemörköjen seurassa se saattaa kadota vuosikausiksi. Joskus ei edes haluta haluttaa. Sairaus, lapsettomuus, uskottomuus tai muu parisuhdekriisi voivat sammuttaa liekin. Seksin asema elämän tärkeysjärjestyksessä muuttuu moneen kertaan suuntaan jos toiseen. Jokaisella naisella on oikeus määritellä oma tärkeysjärjestyksensä ja elää sen mukaan kaikissa elämänvaiheissa.

Teosta varten on tehty kysely noin 200 aikuiselle naiselle. Heidän vastauksissaan kukkii suomalaisen naisen seksi koko kirjossaan. Kirjasta löytyy runsaasti tietoa ja esimerkkejä - joita myös miehet saavat lukea.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510367353
Ilmestymisvuosi: 2011

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.