Sanat

Alanko, Ismo

Lähes jokaisella suomalaisella on mielikuva Ismo Alangosta. Lähes kaikki meistä osaavat rallatella hänen laulujaan. Ja useimmat meistä muistavat sanat väärin, jos ollenkaan.

Sanat sisältää sen, minkä lupaa: sanat. Kaikki, mitä suomeksi löytyy.

Kirja antaa yksinkertaisuudessaan täyden kuvan Alangosta tekstintekijänä viimeisen 30 vuoden ajalta. Aikajanalle mahtuvat niin Hassisen Kone, Sielun Veljet, Ismo Alanko Säätiö kuin Ismo Alanko Teholla, soolouraa unohtamatta.

Olet rappiolla, sinulla on levottomat jalat ja olet yksin tällä tyhjällä tiellä. Haluat elää säkenöivästä voimasta, mutta tunnet olevasi yksinäinen peltirumpu lastenhuoneen komerossa. Puusta tuli pudottua hyvin äkkiä ja murrosiässä alkoi vituttaa.

Ja niin edelleen. Tuota leikkiä voisi jatkaa loputtomiin.

Ja matka jatkuu.

Ismo Alanko on muutamankin kerran urallaan paketoinut suomalaisen mielenmaiseman niin tarkasti, ettei siihen oikeastaan ole mitään lisättävää. Teokseen sisältyy myös muun muassa kattava diskografia.

Vuonna 2004 julkaistuun Rakkaus on ruma sana -kirjaan koottiin osa tuotannosta. Tuloksena oli, että pois jätetyistä sanoituksista ruvettiin kyselemään jo julkistuspäivänä. Tässä päivityksessä kyselyille ei jää tilaa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510371619
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 822

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.