YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Dave Lindholm - Tietenkin
Ei saatavilla

Dave Lindholm - Tietenkin

Laamanen, Lamppu

Soittajan elämää Isokynästä Bluesoundsiin ja Sleepy Sleepersistä Dave L. B. Inventiveen.

Suomalaisen musiikin äänekäs hiljainen Dave Lindholm (s. 1952) on itsepäinen, omien katujensa kulkija, välillä vittumainen, usein sydämellinen ja yllättäen jopa ujo. Hän puhuu silloin kun haluaa ja silloinkin mitä haluaa, paljon tai vähän, kaikki riippuu fiiliksestä jota ilman ei ole niin mitään.

Dave Lindholm on ollut julkaisemassa vuoden 1971 jälkeen n. kuusikymmentä albumia suomen- ja englanninkielistä musiikkia. Sirkus, Vanha & uusi romanssi, Black, Aino, Luuttujengi tulee. Osan voi lokeroida rock-, blues- tai pop-laatikoihin, loppu on silkkaa Davea.

Dave Lindholm on yksi suomen tyylitajuisimpia kitaristeja ja oivaltavimpia lyyrikoita, hän on myös vanhan liiton pelimanni, joka on kiertänyt niin isot lavat kuin baarinnurkat ja kolunnut yhtä lailla taideprojektit kuin huumoribändit. Isokynä, Pen Lee, Rock’n’roll Band, Bluesounds, Sleepy Sleepers, Otto Donner, Andy McCoy.

Tai kuten Dave itse sanoo: "Uralla ei oo mitään tekemistä mun elämän kanssa, ura on suunniteltu. Varsinkin kun alotin niin KUKAAN ei suunnitellu MITÄÄN."

Lamppu Laamaselta on aiemmin julkaistu mm. Pelle Miljoona -elämäkerta Matkalla tuntemattomaan sekä dokumenttiromaani Tavastia Klubi, Helsinki

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510403211
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.