YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Vuonna 1984 (pokkari)

Orwell, George

KENTIES KAIKKIEN AIKOJEN LUETUIN POLIITTINEN TRILLERI

Totuusministeriön virkamies Winston Smith elää totalitaristisessa valtiossa. Mystinen Isoveli valvoo kaikkialla: joka huoneistossa teleruutu lähettää puolueen propagandaa ja tarkkailee kansalaisten liikkeitä ja ajatuksia. Puolue on luonut uuskielen, jonka tarkoituksena on tehdä puolueen vastustaminen eli ajatusrikos mahdottomaksi.

Winston Smith väärentää työkseen historiaa, mutta on samalla alkanut epäillä totalitaristista järjestelmää. Seuraukset ovat kohtalokkaat.

George Orwellin (1903-1950) romaani julkaistiin kylmän sodan aattona 1949. Ilmestyessään se oli uhkakuva tulevaisuuden yhteiskunnasta. Nyt näemme, että monet sen esittelemät ilmiöt ovat toteutuneet paitsi diktatuureissa myös länsimaisissa demokratioissa. Siksi Orwellin romaani on edelleen tarpeellinen varoitus poliittisen vallan vaaroista.

’’-- edelleen upea, lukemisen arvoinen kirja. -- helppo nostaa kaikkien aikojen merkittävimpien ja vaikutusvaltaisimpien kirjojen listalle.’’ - Kirjavinkit.fi

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510404478
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: T84.5 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter3
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma3
Rosebud Maria3
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.