YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Koira joka kävi coffee shopissa

Suhonen, Pete

Ilmestyy elokuussa 2015

Hersyvä veijaritarina huumeista, karvaisista ystävistä, päihdemaailman hierarkiasta, nymfomaniasta ja rakkaudestakin.

Jami Järvensyrjä ei elämältä paljoa halua. Niin paljon Coca-Colaa kuin napa vetää, hyvännäköisen misun ja Porsche Carreran. Jälkimmäistä ei pizzakuskin palkalla pysty ostamaan. Huumekuriiri olisi muuten unelmaduuni, mutta jo ajatuskin kaman nielemisestä kuvottaa.

Näyttämölle astuu Ella-serkku, nuori lahjakas kirjoittajanalku, joka tarvitsee Papa-koiralleen hoitopaikan lähtiessään Kreetalle kirjoittamaan esikoisteostaan. Jami laskee yksi plus yksi, mutta ei osaa ottaa huomioon naulapyssyynsä kiintynyttä Henkkaa, eikä moottoripyöräkerhoa pyörittävää Lemmeä, joka ei toheloiville kuriireille anna armoa. Saati sitten sitä, että koirat ovat kovia karkailemaan ja potevat ummetusta siinä missä ihmisetkin. Jamin ja Papan pelastamiseksi tarvitaan Ellaa, itsemurha-altista Ahmed-pomoa, lemmenkipeää Annaa ja Fredi-koiraa, joka osoittaa lajirajat ylittäviä homoseksuaalisia taipumuksia.

Koira joka kävi coffee shopissa ei paijaa mutta ei tuomitsekaan. Se on Suhosen kahta edellistä romaania lempeämpi kirja, mutta vähintään yhtä hauska.

Pete Suhonen (1967) on Helsingissä asuva kirjailija. Hän harrastaa juoksemista ja sähkötöntä saarielämää Suomenlahdella.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510412893
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.