YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Järven neito (The Witcher - Noituri 7)

Sapkowski, Andrzej

Girin, Geraltin ja Yenneferin tarina päättyy 

Rakastetun, vivahteikkaan fantasiasaagan seitsemäs osa päättää pitkän tarinan prinsessa Ciristä, josta ennustuksen mukaan riippuu maailman kohtalo. 

Ciri ja hänen "ottovanhempansa" ovat ajautuneet kukin omalle taholleen. Yennefer on joutunut vangiksi, kun taas Geralt viettää mukavasti talvea Toussaintin satuvaltakunnassa, jossa velho Fringilla viettelee häntä. Ciri puolestaan on karannut vainoajiltaan Pääskytornin portaalista rinnakkaismaailmaan haltioiden asuttamalle saarelle ja pakotetaan vapautensa lunnaina kuningas Oberonin lapsen äidiksi. Pääseekö Ciri pakoon ja Yenneferin avuksi ennen kuin on liian myöhäistä? 

Puolalaisen Andrzej Sapkowskin (s. 1948) Suomessa kahdesti Tähtifantasia-palkittu Noituri-sarja on käännetty 25 kielelle. Siihen perustuvaa kolmiosaista The Witcher -tietokonepelisarjaa pidetään yhtenä maailman parhaista aikuisten seikkailupeleistä. Vuonna 2016 julkaistaan uusi The Witcher -roolipeli.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510415320
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.