YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Eurooppalaiset unet
Ei saatavilla

Eurooppalaiset unet

Puikkonen, Emma

Episodiromaani ihmisistä lähihistorian melskeissä. 

Puolalainen rekkakuski Toma noukkii kyytiinsä nuoren liftarin, Johanneksen, jonka kanssa hän kokee maantiellä unohtumattoman näyn. Vuosia myöhemmin Johannes makaa sairasvuoteella ja saa ihmeellisen kyvyn nähdä minne ikinä haluaa. Unkarilainen Viktor matkustaa Berliiniin puoluekokoukseen ja tapaa siellä nuoren hollantilaisen Elinen. Samaan aikaan Kosovon Gornje Obrinjessa on tapahtumassa jotain peruuttamatonta. Entä jos Viktor voisi vaikuttaa kosovolaisen kylän kohtaloon? 

Emma Puikkosen romaanissa leikitään ajatuksella siitä, että jokin menisi toisin ja muuttaisi tapahtumien kulkua. Lähimenneisyyden käänteet ja tavallisten ihmisten arki risteävät toisiaan. Jokaiseen kohtaukseen sisältyy jotain yllättävää, odottamatonta, mikä saa todellisuuden näyttämään hetken toiselta. 

Emma Puikkonen (s. 1974) on kirjoittanut neljä romaania, työskennellyt teatterialalla ja Varsinais-Suomen läänintaiteilijana. Edellisessä romaanissaan Matkamusiikkia (2013) hän kuvaa vapauttavaa automatkaa läpi kesäisen Suomen. Myös "Eurooppalaisissa unissa" kuljetaan, kohdataan joku ja kadotetaan.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510415795
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.