Rakkauden voimakirja

Gustafsberg, Jutta; Rouvinen, Juha; Tanskanen, Elina

Rakkauden voimakirja ohjaa löytämään ja vaalimaan rakkautta

Mitä paremmin ymmärtää rakkautta, sitä helpompaa on kokea onnellisuutta ja lisätä hyvinvointia jokapäiväisessä elämässään. Rakkauden avulla voi parantaa itsetuntemusta ja ihmissuhteiden laatua. Myös tutkimustieto vahvistaa, että merkitykselliset ihmissuhteet ovat olennainen osa hyvää elämää.

Tässä kirjassa Jutta ja Juha kertovat sen, mitä he ovat oppineet rakkaudesta ja miten sen voimin elämästä tulee myötätuntoisempaa ja vähemmän kuluttavaa. Rakkauden kautta toimiminen on mahdollista kaikilla elämän osa-alueilla. Rakkauden voimakirja antaa työkaluja jokaisen ihmisen arkeen. Rakkaus antaa kyvyn tehdä itselleen ja ympärillään oleville hyvää joka päivä.

Rakkaus on ollut Jutta Gustafsbergille ja Juha Rouviselle voimavara jo kauan ennen kuin heistä tuli pari. Juhan tutkimustietoon pohjautuva lähestymistapa yhdistettynä Jutan kykyyn innostaa ja yksinkertaistaa tekevät Rakkauden voimakirjasta mukaansa tempaavan ja ajatuksia herättävän.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510432839
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Elämäntaito/hyvinvointi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.